Bourgondisch gezond

De educatieve workshopserie ‘Gezond eten: lekker in je vel" van Bourgondisch Gezond richt zich op een gezonde leefstijl en het voorkomen van welvaartsziekten. U leert hoe gezond eten bijdraagt aan het voorkomen van welvaartziekten, zoals: diabetes, een hart- of herseninfarct of een te hoog cholesterolgehalte.

Onder leiding van een hobbykok (Lian Konings) en een zorgprofessional (Irma Kuijs) kookt u heerlijke driegangenmaaltijden. Tegelijkertijd krijgt u op een laagdrempelige wijze uitleg over het effect van voeding op uw gezondheid en het verminderen van de kans op welvaartsziekten.

Lian en Irma hebben beiden een passie voor lekker koken en eten. Zij laten in de workshops zien dat een gezonde maaltijd koken niet moeilijk is en zeker niet saai. Hun streven is om u te laten ervaren dat gezond eten ook echt puur genieten kan zijn.

Voor wie

Voor iedereen die meer wil weten over gezonde, eerlijke voeding in relatie tot het voorkomen van welvaartsziekten.

Lekker, praktisch en informatief

De vier workshops vinden plaats op dinsdagavond in de Kooktuin in Esch. In een groep van maximaal 10 deelnemers kookt u een maaltijd die u daarna gezellig samen opeet. Naast allerlei recepten krijgt u tijdens de workshops meer informatie over aandoeningen, in relatie tot voeding. U leert maaltijden koken zonder pakjes en zakjes, die lekker en goed zijn voor uw lichaam.

Op deze wijze leert u hoe u met eten uw leefstijl positief kan beïnvloeden en daarmee welvaartsziekten kunt voorkomen.

Data en aanmelden

Nieuwe workshopdata voor het voorjaar van 2024 volgen op deze pagina.

Aanmelden kan via e-mail of telefonisch:

06 - 4841 4726

Website Bourgondisch Gezond