Meer Tijd voor de Patiënt (MTVP)

"We willen dat je kwaliteit kunt blijven leveren en met plezier jouw vak kunt uitoefenen, ook in drukke tijden. Er moet daarom meer tijd zijn voor de patiënt. Hoe je daar als huisarts voor zorgt, staat beschreven in het IZA en de uitwerking in de Leidraad MTVP", aldus de Landelijke Huisartsen Vereniging. 

Humo heeft een regioplan opgesteld met een selectie aan interventies waar je als praktijk mee aan de slag kunt gaan. Alle praktijken in de regio Oss, Uden en Veghel hebben aangegeven met het landelijke programma MTVP mee te willen doen. Tussen 1 april '23 en 1 april '24 stroomt per kwartaal een nieuwe groep huisartsenpraktijken in. 

Humo ondersteunt praktijken bij het opstellen en uitvoeren van hun praktijkplan. Verder organiseert de Humo Academie scholingen en trainingen. 

Projectleider

Heb je vragen, stel ze dan aan de regionale projectleider MTVP:

Yvette Bloemen

06 - 2828 8289

Kennisbank

In deze kennisbank vind je handige stappenplannen en tips van andere praktijken hoe je met MTVP-interventies aan de slag kunt gaan. De kennisbank wordt aangevuld en actueel gehouden gedurende de looptijd van het tweejarige programma; zet deze pagina dus bij je favorieten om op de hoogte te blijven.