Aanmelden lidmaatschap coöperatie Humo voor huisartsen

Ben je huisarts (praktijkhouder) of huisarts (niet-praktijkhouder) in het werkgebied van Humo voor huisartsen? Dan kun je lid worden van onze coöperatie.

Humo is de regionale organisatie van, voor en door huisartsen. Als lid van de coöperatie denk, werk en beslis je actief mee over een toekomstbestendige inrichting van de huisartsenzorg in onze regio. 

Aanmelden als (nieuwe) praktijkhouder

Om in aanmerking te komen voor ketenzorgvergoedingen is iedere gevestigde huisarts verplicht om lid te zijn van Humo voor huisartsen. Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina.

Aanmelden als niet-praktijkhouder

Bekijk de uitnodiging om lid te worden voor niet-praktijkhoudende huisartsen. Let op: als je je inschrijft als niet-praktijkhouder via het formulier op deze pagina, gaan we er vanuit dat je lid wilt worden van de coöperatie én van de Humo Academie. We verrekenen dan de korting in het lidmaatschapstarief.

Wat kost het lidmaatschap?

  • De contributie voor het lidmaatschap van de coöperatie voor praktijkhoudende huisartsen is voor 2024 vastgesteld op € 200.
  • Voor niet-praktijkhoudende huisartsen geldt een combinatietarief van € 350,- per jaar voor het lidmaatschap van de cooperatie én de Humo Academie. Meer informatie

Aanmeldformulier

Uw gegevens

Praktijkgegevens

Machtiging