Jaarprogramma

Samen met drie andere huisartsenorganisaties in de regio Oost-Brabant organiseren wij een jaarprogramma voor niet-praktijkhoudende huisartsen.

Ons doel? Jou als huisarts de tools en kennis bieden die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over je professionele toekomst. 

Waar en wanneer

28 november 2023, Oss

Hoe zit het met het inkomen van een huisarts? We gaan in gesprek met een huisarts in loondienst, een praktijkhoudend huisarts en een waarnemer in de regio over de verschillende inkomstenbronnen van een huisarts.

12 december 2023, Oss Kerstborrel voor de regio van Humo: we brengen aiossen, waarnemende huisartsen, opleiders en stoppende huisartsen graag samen om kansen en mogelijkheden te verkennen voor de huisartsenpraktijk van de toekomst. Daarvoor is het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Een kerstborrel is daarvoor een mooi moment. Ben jij er ook bij? Meld je aan via deze link.
Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur.
25 januari 2024, Eindhoven Strijp-Z Jonge huisartsen delen hun ervaringen met het starten van een 0-praktijk, starten in loondienst, een praktijkuitbreiding en een praktijkovername. Gespreksleider is Pascale Voermans, voorzitter Raad van Bestuur bij Stroomz.
Meld je aan
28 februari 2024, Den Bosch Welke partijen kunnen je ondersteunen bij het starten van een praktijk? Maak kennis met Samen Dokteren en JBPraktijkstart en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.
26 maart 2024, Vught (Van der Valk) Banenmarkt voor toekomstige praktijkhouders! Deze Meet & Greet biedt de mogelijkheid voor startende en stoppende huisartsen om elkaar beter te leren kennen en om potentiële samenwerkingen te verkennen.
25 april 2024, Oss Wat staat er in de financiële jaarrekening van de praktijk? Deze bijeenkomst biedt je een unieke kans om inzicht te krijgen in de financiële aspecten van de huisartsenpraktijk.
29 mei 2024, Eindhoven Hoe kun je je vak verrijken? Inspirerende voorbeelden uit de regio's om op een andere manier inhoud te geven aan het huisartsen vak komen aan de orde. Praktijk Medisch Kwartier Eindhoven is één van de sprekers.
18 juni 2024, Den Bosch Bieden nieuwe toetreders kansen in de huisartsenzorg? Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de actualiteit: welke nieuwe huisartsen initiatieven zijn er, wat bieden deze partijen en wat zijn de ervaringen hiermee?
3 juli 2024, locatie volgt

Altijd al meer willen weten over de regio waar je werkzaam bent? We nemen je mee de regio in en sluiten af met een zomerbarbecue.
14.00-17.00 uur: kennismaking regio
Vanaf 17.00 uur: barbecue
Kosten: voor deze bijeenkomst geldt een inschrijftarief.

Alle bijeenkomsten (behalve de kerstborrel en de zomerbarbecue) vinden plaats van 18.30 - 20.30 uur, vanaf 18.00 uur ben je welkom en zorgen wij voor wat te eten.

Blijf op de hoogte