Tandemscholing: Lage rugklachten

Organisatie
HUMO
Datum
18 juni 2024
Tijdstip
18:45u - 20:30u
Locatie
Bernhoven - Uden
Scholingsduur
Accreditatiepunten
ID 560158
Doelgroep
Huisartsen
Kosten
€ 0,00

Na een succesvolle eerste tandemscholing in januari, nodigen we je graag uit voor een nieuwe editie. Deze keer staat het onderwerp Lage rugklachten centraal.

Bij deze ben je van harte welkom op de tweede tandemscholing van de HUMO Academie en Bernhoven!

Tandem 

De tandemscholingen zijn nieuw per 2024 en ontstaan uit de wens om meer gezamenlijke scholingen te organiseren over onderwerpen die zowel de huisarts als de specialist raken. We hopen deze tandemscholingen vaker aan te bieden waarbij steeds een andere vakgroep zich voorstelt en een relevant en actueel vakinhoudelijk onderwerp als geaccrediteerde nascholing verzorgt. De scholingen worden voorbereid en gegeven in samenwerking met een huisarts uit de HUMO-regio.

Inhoud

Deze tweede tandemscholing wordt verzorgd door anesthesioloog en pijnspecialist Marcel Schenkels en kaderhuisarts bewegingsapparaat i.o. Juul van der Lingen.
Na deze scholing ben je op de hoogte van de onderzoeks- en behandelmogelijkheden bij lage rugklachten, anatomie, psychosociale factoren, leefstijltherapie en de regionale afspraken.   

Programma

18.45: Ontvangst met koffie en thee
19.00: Presentatie en casuïstiekbespreking
20.30: Afsluiting

Locatie

Bernhoven Uden, vergaderruimte 8 + 9

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Annuleren

Annuleren na inschrijving is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de scholing. Daarna worden er kosten in rekening gebracht. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.