Casuïstiekbespreking Astma / COPD (gevorderden)

Organisatie
HUMO
Datum
10 april 2024
Tijdstip
17:30u - 20:30u
Locatie
Humo voor huisartsen, Wethouder van Eschstraat 50, Oss
Scholingsduur
2,5 uur
Accreditatiepunten
2
Doelgroep
POH, Huisartsen
Kosten
€ 0,00

Wil jij je verder verdiepen in je kennis rondom astma en COPD ? Kom dan naar de casuïstiekbespreking Astma en COPD voor gevorderden onder leiding van Jan-Willem van den Bos en Loek van Cruchten (kaderhuisarts).

Doel

Onderlinge uitwisseling van kennis, informatie en ervaringen aan de hand van reële casuïstiek. Deelnemers worden van harte uitgenodigd om vooraf casuïstiek of concrete vragen aan te leveren. Indien nodig maken de docenten een keuze uit de aangeleverde casussen om tot een brede invulling van de avond te komen.

Programma

17.30-18.00 uur: kleine maaltijd
18.00-20.30 uur: casuïstiekbespreking

Aanmelden

Het heeft de voorkeur deel te nemen als koppel POH - huisarts uit dezelfde praktijk. Beide personen dienen zich afzonderlijk in te schrijven.

Graag ontvangen we uiterlijk 1 week voor de scholing minimaal 1 casus per duo via

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor 2 punten.

Doelgroep

Deze casuistiekbespreking is bedoeld voor POH en huisartsen die al ruime tijd ervaring hebben met Astma / COPD zorg en al eerder casuïstiekbesprekingen hebben bijgewoond.

Annuleren

Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de scholing. Bij te late annulering of no show, zijn wij genoodzaakt  onkosten in rekening te brengen. Zie hiervoor onze Algemene voorwaarden.