Workshop 'Inzicht in het inkomen van een huisarts'

Organisatie
Overige
Datum
28 november 2023
Tijdstip
18:00u - 20:30u
Locatie
Humo voor huisartsen, Wethouder van Eschstraat 50, Oss
Scholingsduur
2,5
Accreditatiepunten
2 punten
Doelgroep
Huisartsen
Kosten
€ 0,00

Ben jij een (beginnend) huisarts of sta je op het punt je opleiding af te ronden? Vraag je je af: Wat is het daadwerkelijke inkomen van een huisarts? En hoe verschillen de financiën voor waarnemers, praktijkhouders en huisartsen in loondienst? Drie ervaren huisartsen delen hun financiële inzichten met jou.

Persoonlijke, organisatorische, en financiële overwegingen spelen allemaal een rol bij de keuzes die jij als huisarts moet maken. In ons inspirerende programma voor niet-praktijkhoudende huisartsen behandelen we al deze aspecten. De tweede bijeenkomst biedt je een unieke kans om inzicht te krijgen in de financiële aspecten van het huisartsenvak.

Tijdens deze sessie zullen we in gesprek gaan met een huisarts in loondienst bij Stroomz, een praktijkhoudend huisarts uit de JBH-regio en een waarnemer. Zij zullen hun inzichten delen in de verschillende inkomstenbronnen van een huisarts.

Let op! Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 21 november aanstaande!

Meld je nu aan via dit formulier

Meer informatie

  • Datum: dinsdag 28 november,
  • Tijd: 18:30 - 20:30 uur (inloop met soep en broodjes vanaf 18:00 uur)
  • Kosten: € 0
  • Locatie: Humo voor huisartsen, Wethouder van Eschstraat 50 in Oss.
  • Accreditatie is toegekend voor 2 punten.

Wie zijn wij

Wij zijn drie non-profit huisartsenorganisaties in de regio Oost-Brabant. Ons doel is om jou als huisarts de tools en kennis te bieden die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over je professionele toekomst. Daarom organiseren we van september 2023 tot juli 2024 een gevarieerd jaarprogramma voor jonge huisartsen. Deze nascholingen wordt gepresenteerd door experts in het veld en bieden ruimte voor interactie en vragen.

Bekijk het hele jaarprogramma  Schrijf je in om op de hoogte te blijven