Training Digicoach huisartsenzorg

Organisatie
Overige
Datum
28 november 2023
Tijdstip
09:30u - 17:00u
Locatie
Ideeënfabriek, Liessentstraat 9a, 5405 AH Uden
Scholingsduur
1 dag
Accreditatiepunten
nee
Doelgroep
POH-GGZ, POH, Doktersassistenten, Huisartsen, Praktijkmanagers
Kosten
€ 0,00

Graag informeren wij je over de mogelijkheid tot het kosteloos volgen van de eendaagse training Digicoach huisartsenzorg van Buro StrakZ.

Digicoaches vervullen een belangrijke rol bij het digitaal vaardig maken van collega's in de huisartsenpraktijk. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om op dinsdag 28 november kosteloos de eendaagse training tot digicoach in de huisartsenzorg te volgen. Deze training wordt gegeven door Miel Verstappen.

Heb jij, of jouw collega, affiniteit met digitalisering? En wil je graag jouw coachende vaardigheden vergroten, zodat je collega's verder kunt helpen in het vergroten van hun digitale vaardigheden? Meld je dan door middel van onderstaande button aan voor de training als digicoach in de huisartsenpraktijk en sluit je aan bij het lerend netwerk van zo'n 35 digicoaches in de regio.

Digicoaches krijgen na het volgen van de training de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen tijdens interessante netwerksessies.

De training is geschikt voor alle medewerkers in de huisartsenpraktijk die een taak hebben om collega's te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden.

Aanmelden