Contact

Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of onderstaand contactformulier invullen.

Wilt u weten waarom Humo vermeld wordt op het declaratieoverzicht van uw zorgverzekeraar? U vindt het antwoord bij onze veelgestelde vragen

Contactgegevens


(scholingen)
085 - 05 10 770

Route

Ons kantoor is gelegen aan de Wethouder van Eschstraat 50 te Oss. Als u vanuit de Molenstraat (de kant van Organon) de Wethouder van Eschstraat inrijdt, dan is het vervolgens de 1e straat links. U ziet dan aan uw linkerhand een rode zuil om de slagboom te bedienen. Als u daar kiest voor "Contacten" en vervolgens voor "Humo voor huisartsen", doen wij de slagboom open en kunt u het parkeerterrein zoveel mogelijk naar rechts doorrijden. Wij zitten in het laatste pand. 

Indien u de Wethouder van Eschstraat vanaf de Doctor Saal van Zwanenbergsingel en de Euterpelaan komt inrijden, dan passeert u aan uw rechterhand de brandweerkazerne. Vervolgens steekt u de fietsersoversteek over en dan slaat u af naar rechts. 

Tip: Als u op Google Maps onze postcode 5342 AT intypt, dan komt u precies uit voor de slagboom van onze parkeerplaats.

Mocht onverhoopt onze parkeerplaats vol staan, dan is er vaak wel de mogelijkheid om te parkeren in de Kamperfoeliestraat tegenover ons kantoor. Ook vanaf station Oss is het maar enkele minuten lopen naar ons kantoor. 

Maak een afspraak

Informeer mij over: