Werken in de huisartsenzorg

16 oktober 2023

Bijna een derde van alle huisartsenpraktijken heeft een tekort aan huisartsen. Ook is het moeilijk om aan personeel te komen voor in de huisartsenpraktijk.

De krapte kan ertoe leiden dat niet iedereen in Nederland meer goede toegang heeft tot huisartsenzorg en kan rekenen op vaste ‘vertrouwde’ gezichten in de praktijk. Hebt u al eens gedacht aan een baan in de huisartsenzorg? Uw keuze kan een verschil maken in het leven van patiënten. 

Vacatures bij huisartsenpraktijken

Bekijk alle vacatures die op dit moment beschikbaar zijn bij huisartsenpraktijken in de regio Noordoost-Brabant.

Ga naar vacatures

Werken als doktersassistent, maar nog niet het juiste diploma?

Bent u graag in contact met mensen en zoekt u een nieuwe uitdaging? Lijkt het u leuk om te werken in een huisartsenpraktijk als doktersassistent? Dan zijn wij op zoek naar u! Door werk en studie te combineren kunt u met een BBL-opleiding het vak van doktersassistent leren. Als uit uw CV en motivatie blijkt dat dit echt iets voor u is, dan brengen we u graag in contact met één van de huisartsenpraktijken in de regio Oss, Uden en Veghel (Meierijstad). Neem contact op met onze stagecoördinator Lieke Schuts: l.schuts@humovoorhuisartsen.nl

Op de website mijnbaanindepraktijk.nl vindt u meer informatie over alle mogelijkheden binnen de huisartsenzorg.

Bekijk alle mogelijkheden

Nog nooit in de zorg gewerkt?

Ga op 24 oktober 2023 naar de Ontdekdezorg beurs in Den Bosch. Maak kennis met tientallen zorgorganisaties bij u in de buurt en hoor welke mogelijkheden er voor u zijn in zorg en welzijn. 

Locatie: Podium Azijnfabriek
Datum: 24 oktober 2023
Tijd: 16:00 tot 19:00 uur

Meer informatie over de Ontdekdezorg beurs